EKG 1 canal gadget ECG backcover case pentru iPhone 4 si 4s

EKG 1 canal gadget ECG backcover case pentru iPhone 4 si 4s


  EKG gadget ECG backcover case pentru iPhone 4 si 4s este o husa pentru iPhone 4 si iPhone 4s care nu numai ca protejeaza telefonul de lovituri, dar prin cei doi electrozi ai sai si aplicatia dedicata instalata pe telefonul iPhone 4 sau iPhone 4s, permite evaluarea functiei electrice a inimiii printr-un examen sumar si rapid de EKG. Datele pot fi memorate in memoria telefonului pentru evaluare ulterioara.

Detalii tehnice EKG 1 canal gadget ECG backcover case pentru iPhone 4 si 4s

  Acesta nu este un dispozitiv medical destinat uzului medical uman, dar te poate ajuta la nevoie. Se vinde ca divertisment si husa de protectie/gadget pentru smartphone iPhone 4 si iPhone 4s.


  Monitor cardiac pentru iPhone 4 si iPhone 4s este un recorder mobil care poate inregistra o electrocardiograma mono canal poate fi utilizat liber si cu succes de către medicii veterinari și posesorii de animale de companie, de câini, pisici și cai.
  Se compune din trei componente: 1 monitor cardiac, care este atașat la iPhone 4 sau 4S (iPhone) și conține senzori și parti electronice, prin care datele ECG sunt colectate și transferat la iPhone. Aplicatiile instalate pe telefonul smartphone iPhone colecteaza datele ECG fara a le interpreta, dar permite vizualizarea si inregistrarea lor pentru a le prezenta ulterior unui medic. Datele ECG stocate pot fi și transmise wireless la un server de la AliveCor.
Accesul la datele stocate pe serverele de date AliveCor ECG se poate face de oriunde din lume. Dispozitivul este un monitor cardiac pentru uz neprofesional/nemedical
Model: AC-002
Producator: IDT Tehnologie Limited
Modul de lucru: Continuu
Sursă de alimentare: baterie interna 3,0 V, Model: CR2016.
Protecție împotriva pătrunderii apei sau particulelor: IPX0, în conformitate cu standardul IEC60529

Pret total EKG Electrocardiograf portabil EKG600G inclusiv livrare:
BNR+TVA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu